un joc simplu și frumos pentru copii, părinți și bunici

Cartonașe cu desene viu colorate, povestiri scurte și reguli simple de joc vor oferi copiilor un timp plăcut și ocazia de a învăța despre tot ce s-a întâmplat atunci când S-a născut Domnul Isus Cristos.

 
       
 

Jocul conține un set de 50 de cartonașe. Pe fiecare din aceste cartonașe se află o parte din povestirea Nașterii Domnului Isus și un desen care o ilustrează. În marginea din stânga jos a cartonașelor este desenată o stea colorată. Nouă cartonașe au deasupra stelei mari încă o stea mai mică. Cu aceste cartonașe se pot juca trei jocuri:

  • Stele mari - Jucătorii trebuie să alcătuiască grupe de cel puțin trei cartonașe care au steaua mare de aceeași culoare.
  • Stele mari și mici - Acesta nu este un joc competitiv ci un exercițiu de lucru în echipă. Se împarte jucătorilor un număr egal de cartonașe. Cartonașele rămase ca „rest“ al împărțirii se pun pe masă cu fața în sus. Jucătorii, pe rând, trebuie să pună pe masă în același rând câte un cartonaș în așa fel încât să respecte ordinea cronologică a evenimentelor petrecute cu ocazia Nașterii Domnului Isus.
  • O stea - Poate fi jucat de un singur copil care va aranja toate cartonașele în ordine cronologică.
 
   
 
 
 


Preț: (prețurile de mai jos NU includ cheltuielile poștale)

Trei crai de la răsărit - 12 lei

 
       
 
Dacă acest joc vi se pare interesant, vedeți și Îngerii să-i auziți, Doi oameni mari, Cine caută găsește
 
>
 
Și nu uitați de celelalte jocuri disponibile la proBIsoft: