Primii pași în istoria neînchipuit de frumoasă a Nașterii Domnului Isus!

    Acest joc-activitate este recomandat copiilor între 4 și 8 ani pentru că vor afla într-un mod atractiv ce spune Biblia despre Nașterea Domnului Isus, dar și mai recomandat părinților și bunicilor pentru că le va da prilejul să petreacă clipe plăcute cu copiii sau nepoții lor învățându-i despre acest eveniment extraordinar și importanța lui pentru mântuirea fiecărui om.

    O cutie frumoasă cuprinde toate piesele necesare pentru a intra împreună cu copiii în lumea misterioasă a Israelului, acum mai bine de 2000 de ani, aflând printr-o povestire simplă, ceea ce spune Biblia despre venirea lui Mesia, Mântuitorul omenirii:

  • 34 de cartonașe de dimensiuni diferite, cu care copiii vor forma o tablă de joc cu dimensiunile de 56 cm x 53 cm, respectând indicațiile din regulile de joc. Pe această tablă este scrisă povestirea Nașterii, în propoziții scurte, iar sub fiecare din aceste propoziții se află o căsuță albă înconjurată cu un chenar colorat.
  • 40 de cartonașe de dimensiunile căsuțelor albe, cu desene frumoase și viu colorate. Copiii (sau părinții sau bunicii lor) vor citi istoria Nașterii, propoziție cu propoziție, și vor căuta printre aceste cartonașe pe cel care este potrivit pentru ilustrarea porțiunii respective din povestire. Când vor găsi acest cartonaș îl vor pune în căsuța lui de pe tablă.
 
       
 
 
 
 
 


Preț: (prețurile de mai jos NU includ cheltuielile poștale)

Îngerii să-i auziți - 24 lei

 
       
 

Alte jocuri frumoase legate de sărbătoarea Nașterii Domnului, disponibile la proBIsoft:
Trei crai de la răsărit și Când a venit Isus

 
>
 
Și nu uitați de celelalte jocuri disponibile la proBIsoft: