Sigla proBIsoft software jocuri biblice resurse studiu grafica contact
noutăți...
 
Un joc pentru grupuri! Faceți cunoștință cu tablouri ale unor pictori celebri dar învățați și din Biblie! Bblia pe șevalet!

O carte de colorat și cu activități, inspirate din Călătoria Creștinului. Calea îngustă!

 
 
în săptămâna aceasta...
un link util...
  My Study Bible
www.mystudybible.com
Un site care ofera printr-o interfata interactiva si intuitiva acces la unelte puternice si versatile de studiu biblic aprofundat. Multiple traduceri ale Bibliei, comentarii, dictionar grec si ebraic, resurse video, toate împreuna stau la dispozitia credinciosilor, a studentilor, a pastorilor, a oricui doreste sa studieze Biblia în profunzime.
un download gratuit...
 

Idei de jocuri, cărți în format PDF care conțin descrierea unor jocuri cu tematică biblică, întrebăridin Biblie și răspunsuri, materiale care pot fi folosite pentru organizarea jocurilor cu subiecte din Biblie.

 
contact!
 

Doriți să fiți la curent cu noutățile care apar la proBIsoft? Puteți să le primiți prin e-mail! Click aici:

 
 
     
 

Ținuturile Bibliei în imagini

cea mai completă colecție de imagini de calitate ale locurilor biblice

 

 
 
volumul 4 al colecției:

Iuda si Marea Moarta

Peste 640 de fotografii de calitate deosebita, prezentate in volumul IV al colectiei Tinuturile Bibliei in Imagini ne aduc in fata locuri cu o rezonanta deosebita pentru orice crestin, cum ar fi Betleemul, Dealurile si Pustiul Iudeii, Marea Moartă, En Ghedi si Hebronul sau faimoasele grote de la Qumran unde s-au descoperit Manuscrisele de la Marea Moarta, dovezi indubitabile ale veridicitatii Scripturilor, toate insotite de un material documentar bogat cu referiri ample la descoperirile arheologice.
Alte grupaje de fotografii ne prezinta locuri poate mai putin cunoscute, dar care au o importanta absolut remarcabila in istoria Israelului: Campia filisteana, Lachis, Valea Aialon, Sefela si faimoasa reduta a rezistentei eroice a evreilor in fata armatelor romane: Masada!

Preț: 25 lei

Mai multe despre acest produs...                    

 

volumul 3 al colecției:

Ierusalim

Peste 650 de fotografii de aceasi calitate, prezentate in volumul III al colectiei Tinuturile Bibliei in Imagini ne aduc in fata locurile cu nume atit de familiare din Biblie: Muntele Sion, Muntele Maslinilor, Valea Chedron (si celelalte vai ale Ierusalimului), Via Dolorosa, Muntele Templului, Cetatea lui David, toate insotite de un material documentar bogat cu referiri ample la descoperirile arheologice.
Alte grupaje de fotografii ne prezinta locuri mai putin cunoscute, dar care intregesc imaginea acestui oras fascinant: Cartierul evreiesc, Orasul Vechi si cel Nou, descoperirile de pe versantul sudic al Muntelui Templului, Mormintele Ierusalimului si Zidul de Vest si ceva cu totul remarcabil: o colectie de panorame ale Ierusalimului cu vederi din toate punctele cardinale!

Preț: 25 lei

Mai multe despre acest produs...                    

 

volumul 2 al colecției:

Samaria și zona centrală

700 de fotografii de aceeași calitate deosebită și un material documentar bogat, care cu siguranță vă va îmbogăți cunoștințele despre locuri importante amintite în Biblie: Samaria, Munții Ebal și Garizim, Ținutul lui Beniamin, Muntele Carmel, Valea Izreel, Meghido, Ierihonul, Bet-Șean și Chiriat-Iearim.
Și ceva cu totul special: o colecție de fotografii cu obiecte tradiționale evreiești originale! Ați vrea să aflați cum arăta un plug din timpurile biblice? Dar o arie de treierat sau uneltele de scris ale cărturarilor, filacteriile sau vasele în care se gătea? Le găsiți pe acest CD!

Preț: 25 lei

Mai multe despre acest produs...                    

 

volumul I al colecției:

Galilea și ținutul de nord

Peste 630 de imagini de o calitate excepțională din Galilea și partea de nord a Israelului, prezentând locuri des amintite în Biblie (Capernaum, Betsaida, Nazaret, Marea Galileii, Iordanul, muntele Hermon și altele) împreună cu un material documentar bogat, alcătuit din informații despre descoperirile arheologice, istoria și geografia acestor locuri.
Imaginile sunt disponibile atât în format JPEG cât și în prezentări PowerPoint excelent structurate.

Preț: 25 lei

Mai multe despre acest produs...                    

  la începutul secțiunii de resurse         sus la meniu
 
 

proBIsoft - pentru pastori - pentru conducători de tabere - pentru învățători - pentru lideri de tineret - pentru părinți - pentru copii și adolescenți - proBIsoft