Ne-ar bucura ca înainte de a beneficia de acest download gratuit să completați acest formular! Dorim să vă ținem la curent cu noile apariții de la proBIsoft. Dacă nu doriți aceasta, nu bifați căsuțele respective și nu completați adresa de e-mail. Însă ne-ar părea bine să știm cine va folosi acest joc. După completarea câmpurilor faceți click pe butonul TRIMITE. Sperăm că această resursă va fi de folos!

Doresc să mă informați despre:  (bifați domeniul care vă interesează)

resurse pentru activități și educație biblică (jocuri biblice, cărți de activități, resurse pentru tabere, de studiu și lucrare)
software pentru biserici (soft pentru evidența membrilor și secretariat, pentru departamentele bisericii, soft biblic educativ)
Numele și prenumele e-mail
Opțional: dacă doriți să mai adăugați ceva (de exemplu localitatea, biserica, lucrarea în care sunteți implicat...)

Vă asigurăm că adresa dumneavoastră de e-mail va fi folosită doar pentru a vă informa și nu va fi dată unei terțe părți.

Aici puteți să faceți download gratuit la regulile acestui joc,
la 12 cartonașe de joc cu picturi,
la fișele de punctaje cu „cuvinte valoroase“!
 
Interesant?
Aruncați o privire
și la alte jocuri!

Cartonașele de joc

Imprimați color fișierul PDF (preferabil pe carton alb de 160 sau 220 de gr.). Dar e O.K. și pe hartie. Apoi tăiați fiecare coală în patru părți egale cu dimensiunile de 148 x 105 mm. Veți obține 12 cartonașe de joc cu tablouri.

Regulile de joc

 

Tabelul „Cuvintelor valoroase“

Imprimați fișierul PDF pe o coală de hârtie A4. Dacă vreți să jucați acest joc de mai multe ori imprimați mai multe exemplare.

 


Puteți comanda Biblia pe sevalet aici!