Sigla proBIsoft software jocuri biblice resurse studiu grafica contact

În această secțiune puteți descărca gratuit softul aferent jocurilor Cine a spus, cine a facut in Vechiul / Noul Testament.
Click dreapta pe linkul respectiv, apoi selectați Save Target As sau Save Link As, după care faceți salvarea.

Cine a spus? Cine a făcut... în Noul Testament?
Soft proiectie Cine a spus... in Noul Testament
Aplicație software care permite proiectarea întrebărilor pe ecran prin intermediul unui videoproiector sau afișarea lor pe monitor.
Aplicația dispune și de un cronometru software incorporat, cu efecte sonore.
Selectarea întrebărilor (gradul de dificultate, grupa de subiecte) se poate face dintr-un meniu central, în care întrebările deja afișate sunt marcate prin culori diferite.
Cine a spus? Cine a făcut... în Vechiul Testament?
Soft proiectie Cine a spus... in Vechiul Testament
Aceste aplicații software nu sunt semnate digital. Din acest motiv, la prima lor utilizare este posibil ca programul antivirus instalat pe computerul dumneavoastră sau alte programe de protecție fie să vă solicite permisiunea de rulare, fie să nu lanseze aplicația sau să o întrerupă imediat după lansare și apoi să o plaseze în carantină. Aplicatiile nu contin viruși, deci puteți aproba execuția lor. În cazul plasării în carantină, prin intermediul programului antivirus restaurați aplicația și apoi o veți putea rula.
pentru biserici - pentru pastori - pentru conducători de tabere - pentru învățători - pentru lideri de tineret - pentru părinți - pentru copii și adolescenți